Szolgáltatások

Kertépítés

Önnek mint megrendelőnek a kivitelezés előtt fontos több árajánlat bekérése, ezek össze hasonlítása ,amiben lehetőség szerint ne csak az ár (olcsó/drága) motiválja Önt, hanem az ajánlat tartalma is, felhasznált anyagok minősége, pontos mennyisége, garanciája, egységára, tételes munkadíj. Ezen adatok fényében nagy biztonsággal fogja tudni kiválasztani álmai kertjének megalkotóját.

Árajánlatunk a következőket tartalmazza:
- Helyszíni felmérés
- Igények, tervek, elképzelések egyeztetése
- Tételes ajánlat készítés
- Tervezés
- Tételes munkadíj


 

Öntözőrendszer telepítése

A szép kertek titka a gondos és folyamatos ápolás, locsolás, aminek egyik fontos része a megfelelő és szakszerűen kivitelezett öntözőrendszer. Nem mindegy melyik növény mikor és hogyan, valamint mennyi vizet kap. Az sem mindegy, hogy a kert árnyékos vagy napos részét hogyan locsoljuk, valamint az égtájak és a szélirány meghatározása és figyelembe vétele is fontos szempont. A fent említett pontokat fontos figyelembe venni az öntözőrendszer tervezésekor, mivel az öntözőrendszer a kerthez tartozó építmény, amit utólag nem olyan egyszerű cserélni/átépíteni. Az említett információk alapján kertjét, növényeit figyelembe véve megtervezzük és megépítjük öntözőrendszerét.

Öntözőrendszer karbantartás/téliesítés

Öntözőrendszerét fontos felkészítenie a téli időszakokra, ennek egyik alapeleme a rendszer víztelenítése, ugyanis a téli fagyok kárt tehetnek rendszerében.
Tavasszal a fagyok elmúltával  ismét fel kell készíteni rendszerét a szezonra. Ilyenkor javasolt kisebb kapacitással elindítani a rendszert, először érdemes megbizonyosodni róla, hogy minden rendben működik.
Az öntözőfejek, alkatrészek idővel elhasználódhatnak, kophatnak, nem működnek megfelelően, ezért érdemes ezeket is tavaszi indításkor felmérni, hogy ne a nagy meleg, vízhiányos időszakban szenvedjen kárt a kertünk.


Gépi földmunka , térkövezés

Kertünk kialakításakor jól jön a gépi segítség, ahol az emberi munka túl nagy időbeli, vagy anyagi befektetéssel járna. 

Ilyenek lehetnek például a tereprendezés, esőcsatorna kialakítása, házunk vízvezeték helyének kiásása, a tetőről lefolyó víz szikkasztása, vagy akár tartályban való gyűjtése későbbi hasznosítás szempontjából.


A kertünk kialakítása során figyelembe kell vennünk a későbbi útvonalainkat, mint például autóbeálló, járda, tipegők, valamint a közösségi tereink használata (sütögető, terasz stb.). 

Ezeknek a járófelületeknek a kialakítása során is több szempontot kell figyelembe venni, hogy az adott környezetbe mind stílusában, mind pedig funkcióját tekintve tökéletesen illeszkedjen. 

Öntözéstechnikai szakkereskedés

Öntözőrednszer alkatrészek, HUNTER, TORO, RAIN BIRD, RAIN, KPE, LPE csövek, csepegtetőcsövek, fúvókák, öntözőfejek, vezérlők, mágnes szelepek kis és nagykereskedelme.

Viszonteladói kedvezmények, részletes ajánlatért keressen minket elérhetőségeink egyikén.